Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Muren

Jag bygger en mur
hög som Jerikos murar
lång och bred
som Kinesiska muren

Byggd i försvar
ska den inte
kunna rivas

Men

Det enda
som behövs
är en blick
från dig

Och

Det enda
som är kvar
är en hög med
damm

Skyddslös
möter jag dig
i ett nu
där bara
du och jag
finns




Fri vers (Prosapoesi) av Mona Nordkvist VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-08 21:55



Bookmark and Share


  Densen VIP
Det är så...med kärleken...en makalös kraft;)
2013-04-10

  Lars Hedlin
Fint skrivet!
2013-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP