Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen ände

Det är svårt
att orka med
alla tankar
som pockar
på uppmärksamhet

Dom är många
och
alla lika
angelägna



var ska jag
börja

Jag fångar
en tanke
i flykten

vänder
vrider
på den
en stund

men

ser ingen ände
någonstans



jag släpper den
fångar
en annan

vänder
vrider
släpper

och undrar
hur kan
tankar
göra så
ont




Fri vers (Prosapoesi) av Mona Nordkvist VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-08 22:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berörs
2013-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP