Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fjäderlätt


jag drömde
inatt
att jag var Alice
sprang mellan
olika undervärldar
jagad av en klocka
och en hjärta fullt av hat

men
jag är inte Alice
jag är Johanna


eller

jag var







Fri vers av mögel
Läst 661 gånger
Publicerad 2013-04-08 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel