Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

finns ett minne

på huden blekta sår
öppet slutna

ett ord
bränner fast

letar fäste
mot kroppen

i tånagelns trång
finns ett minne

som aldrig
fick plats
i min själ




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-08 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington