Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


Drömmar....

......utan handling blir lätt till en patetisk chimär  .. Sjösätt dem ! Det må gå åt häcklefjäll men du har iallafall försökt.................

 

--------




Övriga genrer (Aforism) av Mats Henricson
Läst 317 gånger
Publicerad 2013-04-09 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska