Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En utflykt i vårt ädla språks allra djupaste avgrunder...........


"Klurifikationer !"

"Ingenting är någonting om inte ingenting är någonting ."

 

" Vadsomhelst kan vara vemsomhelst om det handlar om individers varande eller ickevarande.."    

 

"Hursomhelst vill jag inte vara vemsomhelst  och det inte heller närsomhelst !" 

 

" Om du vill vara någon vem vill du ska vara någon annan då ?" 

 

"Jag kan inte bortförklara och ej heller förklara vad du förklarat !" 

 

"Att veta är att förstå vad andra vill veta !" 

 

-------




Övriga genrer (Aforism) av Mats Henricson
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-09 12:45



Bookmark and Share


  poetryGirl
Politiken idag är full av 'klurigheter' och ofta elaka...
2013-04-10

  aol
fyndigt kriftat av en vokabulärens mästare
2013-04-09

    ej medlem längre
Filosofiskt värre!
2013-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska