Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar över livets ofullkomlighet - egen bild Ljudfil:Relajación con violines y arpa---->


Ofullkomlig kärlek

 

 

Fullkomlig kärlek

driver undan

räddhågan

 

 

Ofullkomligheten

förstärkte

skalet

tätade alla små springor

där innandömets

förvirrade känslor

sårbarheten

kunde sippra ut

 

*

 

Det hände

att skalet sprack

av trycket

 

*

Droppar av

hjärteblod

saltade

av

tårhavet

sköljde över

längtande hud

smekt

av saknadens

mjuka

händer

 

  *

 

ALLT

 

för

 

DIN

 

skull

 

*




Fri vers (Fri form) av Siggesdotter
Läst 398 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-10 09:30



Bookmark and Share


  ULJO
Fint fångat och berörande gestaltat
2013-04-12

  aol
starka känslor i vacker samklang med musiken,
2013-04-11

  Nina.H
Ofullkomlig kärlek är svår..berörande
dikt vackert inramat i sin helhet.
2013-04-11

    ej medlem längre
Den vackra bilden förstärker känslorna du förmedlar i orden.
2013-04-10

    ej medlem längre
Du skriver inte bara ord - du förmedlar känslor.
2013-04-10

  Piann VIP
En dikt som berör.
2013-04-10

  Lars Hedlin
berörs av dina rader!
2013-04-10

    Birgersdotter VIP
Ryser och blir djupt berörd över sista raderna
2013-04-10

  ResenärGenomLivet VIP
"ALLT för DIN skull"...det säger allt...tränger in på djupet...
2013-04-10

    ej medlem längre
Den fullkomliga kärleken - Kristus vår segerherre.
2013-04-10

  Eva Helene VIP
Djupa tankar - starka känslor. Ord, bild och musik i vacker och berörande samklang.
2013-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter