Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schemalagd tillfriskning

jag tar mina tabletter
två varje morgon
och två andra
när det behövs

jag skriver ner mina känslor
ritar dem ibland
med kritor på extra stort papper
för att det behövs


när
när
när
blir det bättre
eller
är det så här det ska va




Fri vers av Gerda Johansson
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-10 12:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vill du prata?
2013-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Gerda Johansson
Gerda Johansson