Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.......


Philosofiskt !

- Om du bara vågar så är hälften redan vunnet.......

 

- Men om du aldrig ens försöker så får du aldrig chansen........

 

- Hellre frimodig än avskärmad........

 

- Ta hellre munnen full än tig..........

 

- Säg hellre för många ord än inga alls........

 

-----




Övriga genrer (Aforism) av Mats Henricson
Läst 420 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-10 12:08



Bookmark and Share


  aol
sant och bra skriftat Mats
2013-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska