Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidvis flytt

Min dotter
har flyttat hemifrån

Så har också
min bil

åtminstone tidvis




Fri vers (Fri form) av Mona Nordkvist VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-10 18:59



Bookmark and Share


  Tarantaran
Roligt att vara
förälder, omväxlande :)
Några av mina vänner
kallar den där perioden
för barnbilpool - flera
delar på samma barn
och bil fast man kan
inte välja tider själv.
2013-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP