Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att gömma

Det gör ont
och
jag vill gråta
och
jag vill skrika
rakt ut

men

kan inte
får inte

istället

ler jag
skrattar lite
pratar
med omgivningen

Ensam
stiger ändå tårarna
i mina ögon

och

jag torkar fort
bort
så att ingen
ska hinna se
hur ont det gör




Fri vers (Prosapoesi) av Mona Nordkvist VIP
Läst 272 gånger
Publicerad 2013-04-10 19:04



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Fint
Så kan det vara
2013-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP