Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig

Tidigt
insåg jag
trots alla
omständigheter
att
jag älskar dig

På grund av
mina omständigheter
dina omständigheter
går det inte
även om
jag älskar dig

Länge
försökte jag
bli av med
mina känslor för dig
det att
jag älskar dig

Jag har städat
rensat
mitt inre
nu kan jag
inte göra mer för
jag älskar dig

Jag är glad
trots allt
tror jag på kärleken
ändå
för att
jag älskar dig




Fri vers (Prosapoesi) av Mona Nordkvist VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-10 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP