Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släppa taget

Jag vet
jag måste
släppa taget

Jag vet
vad jag vill
men
jag måste ändå
slåppa taget

Vad jag vill
ändrar inte
vad du vill
så jag måste
släppa taget

Vad jag vill
ändras inte
för att jag
släpper taget

När jag
släpper taget
finns du ädå
kvar i mitt hjärta




Fri vers (Prosapoesi) av Mona Nordkvist VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-10 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP