Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känn min kärlek välla fram

 

 

Skriv min dröm

med ditt hjärtas slag

öppna mina ögon

för skönhetens dag

 

Läk mina sår

med daggens balsam

sök djupt i mitt inre

känn min kärlek välla fram.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-10 20:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
väldigt fint Peter..
2013-04-10

    ej medlem längre
Känner en intensiv kärlek och en längtan att bli älskad.
2013-04-10

  Angela Bohlin VIP
Vilka härliga rader!
2013-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP