Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårfanfarer

 

Vårens fanfarer
uppväcker slumrande liv
Tranornas triumf




Bunden vers (Haiku) av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-10 20:40



Bookmark and Share


  HelenaW
Tack! Dessa rader behövde jag idag! Våren kommer, även om den känns långt borta i all snö..
2013-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP