Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snälla


Var inte rädd för mig

Min bästa vän
är så vacker
förmodligen den vackraste människan
på vår jord

för hon förstår
i tystnad
och ger mig en kram
när hon vågar

för att jag har varenda tagg
fälld utåt
förutom stunderna då
de är vända inåt
taggar i varje blodkärl

det är inte hennes fel
hon kan inte veta
om hon kan krama mig
utan att få armarna fulla av taggar




Fri vers av Gerda Johansson
Läst 168 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-10 22:24



Bookmark and Share


  mysing
har en sådan vän, en änglavän då hon alltid är där trots taggarna.
det bästa är att hon finns, i allra högsta grad..
gillade den här dikten :)
2013-04-13

    ej medlem längre
tycker om!
2013-04-11

  Tess74
Skönt med en sån vän. Mycket bra text. Gillar!
2013-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Gerda Johansson
Gerda Johansson