Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aftonfalk


Aftonfalk, min aftonfalk
Måttlös i kärlek,
oändligt skön
Jag är din,
jag är alltid din
Tack att du valt
mitt hjärta
till bur
En bur utan fångenskap
av frihet
i kärlek
Aftonfalk




Fri vers (Fri form) av Klara Hurtig
Läst 348 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-10 23:47



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Helt underbar!
2013-05-07

    ej medlem längre
Befriande vacker
2013-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Klara Hurtig
Klara Hurtig