Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Relationer är ett språk

1
du är den
finaste kärleksförklaring
jag någonsin fått

2
jag vill hellre vara en slutstation
än en hållplats på vägen

3
jag är blott en blöt tändsticka
som inte vill att du ska
försöka tända mig förgäves

4
det är bara den
som vågar älska någon för mycket
som lär sig hur mycket
man kan älska någon




Fri vers av vakentimmar
Läst 337 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-04-11 00:07



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
texten din tänder min morgonsol - tack!
2013-04-18

  Lollitta VIP
jag vill hellre vara en slutstation
än en hållplats på vägen

+++++



Sån text vill jag skriva i varje mans panna !
2013-04-14

  miany
Väldigt bra! :)
2013-04-14

  Piann VIP
Fin förmedling av din text.
2013-04-11

  aol
verkligen så klokt fint skaldat,
2013-04-11

  Marianne Räf
Fina verser,
vacker innebörd!
2013-04-11
  > Nästa text
< Föregående

vakentimmar
vakentimmar