Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

All kärlek har förfäder

jag blev trött när jag gick genom stan
kanske för att jag gått genom en hel värld under natten
på morgonen drack jag vatten och förnam dig i eftersmaken

jag använder min kropp som en pelare
förankrar jag dig i jorden eller i luften?
jag sveper täcket över dig om nätterna
du sveper dina sinnen över mig

du lär mig att om framtiden ger vika
står jag för långt fram
vi umgås dygnet runt, kroppen runt
världar som tar sig in
leder till världar som försöker ta sig ut
du dricker ljus och förnimmer mig i smaken
dricker nuet och förnimmer mig i framtiden




Fri vers av vakentimmar
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-08 11:17



Bookmark and Share


  aol
känner kärlek, så fint skaldat,
2013-06-22

  träsnidaren
Du skriver riktigt fint. En vacker och igenkännande text.
2013-06-08

    Den som skriver
åh. det här är kärlek.
2013-06-08
  > Nästa text
< Föregående

vakentimmar
vakentimmar