Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom fasaden!

Kanske dax att tona ner det en skala?
blev det kanske för mycket?


Först toner av sensuelism och kärlek
sen lite mera som att -Var det allt?


Kan se och känna
att det bakom ridån finns mer.....




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 207 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-04-11 05:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jobbiga känslor...
2013-04-12

  agneta pichler
att blotta sig själv helt och hållet..
kan nog vara så farligt..

skynda långsamt..

försök att förstå..

att lita på..

för älskar man varandra på riktigt..
åker alla masker av.. när tiden är mogen,,
2013-04-12

  Carina Bendix
Det finns ett helt spektrum av känslor och tankar inuti en människa, bakom fasaden. Vad som visas och ses beror på humör, stämning och hur man känner just i stunden. Väl genomtänkt och bra text..
2013-04-11

    ej medlem längre
Man är många personligheter bakom sin ridå. Att lära känna sig själv tar ett helt liv.
2013-04-11

    ej medlem längre
Aldrig ge upp, alltid söka bakom sina egna ridåer. Man är en mosaik av alla man mött.
2013-04-11

  Palett
Söka ....... och kanske finna något som skänker mening. Dina ord ger anledning till eftertanke !
2013-04-11

  Federico Romano
Är inne på Thus tankar..
2013-04-11

  Rise Little One
Det är inte bra att tona ner för mycket ... Då har man inget kvar att leva för
2013-04-11

  anits VIP
Berörande och kloka tankar
2013-04-11

    ej medlem längre
berörande..
2013-04-11

  Angel of love
Jobbigt när det känns så!
2013-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin