Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LVM


Hon kanske hatar mig nu



Hon kanske hatar mig nu
min lilla flicka
som är stor men ändå så liten
Hon kanske hatar mig som så oftast är
mer eller mindre
gör det någon skillnad?
Jag gör det gör av kärlek
kan inte låta henne försvinna
Kan inte låta henne välja döden
Vi tvingar henne att se oss igen
med nyktra ögon
vare sig hon vill eller ej
Vill hon vända sitt huvud bort
så får så vara
men nu får hon en chans till ett nytt liv
och lille sonen en chans
till att få sin mor åter




Fri vers av Bellissima
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-11 08:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellissima