Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kommer en vår

Bort i skogsbrynet
hukar sippornas armé.
Snart anfaller den




Bunden vers (Haiku) av Annika J
Läst 381 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-11 14:11



Bookmark and Share


  Jaseph
Spännande att genomföra den militära
metaforen med så bräckliga soldater.
2013-04-13

  Bibbi VIP
Underbart.
2013-04-11

  walborg
Det levande livets urkraft
2013-04-11

  vakentimmar
Jättefin liten haiku! Snart kommer våren :)
2013-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Annika J