Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath South Ponto Beach Leucadia Kalifornien


Mot horisonten

 

Slingrande blommor

havet kastar sig emot

saknaden som finns

 

(c) Eva Langrath april 2013




Bunden vers (Haiku) av Eva Langrath VIP
Läst 560 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-04-11 18:21



Bookmark and Share


  Tino
Fin poesi
du låter mig som läsare
beundra kraften och bara njuta en stund.
2013-04-24

  Bibbi VIP
Minns detta och längtar dit.
2013-04-18

  Piann VIP
Fint skaldat.
2013-04-11

  catharina.jerbo VIP
så vackert! (how beautiful! ifall du glömt ditt modersmål;-D)
2013-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP