Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ode

Universum,

jag ser dig inuti och utanför,

på natten bland stjärnor

och när jag mediterar.

 

 

 

Stjärnhimmel,

jag möter dig om natten.

Jag ser och känner dig i hjärtat.

I ljus i kärlek.

Du är min själ.

 
 
 
 
 
Sol,
jag möter dig i gryning
och tar farväl av dig i skymning.
Du är mitt liv,
min kärlek. 
Jag älskar dig.
 

 

 

Himmel,

jag ser dig och inandas dig,

men också utandas dig.

Du är min fader.

 

 

 

Jord,

jag vandrar på dig,

men också i dig.

Du är min moder.

 

 
 

Hav,

jag simmar i dig,

men också ovanför dig.

Du är min ande.

 

 

 

Himmel,

jag svävar i dig,

ovanför dig.

Du är min själ.

 

 

Som jag är din.

Som änglar är.

 

 

 

Jag är ljuset och kärleken.

Jag är anden och själen.

 

 

Jag är den eviga

som bor i längtan och kärlek.

 

 

I kärlekens ljus.

 

 

I mitt Himmelrike

vandrar jag,

på vår jord.

 

 

I kärlek.

 

 

Jag är ljuset och kärleken

Jag är allt det.

Jag är du.

 

  

Jag är ljus.

Jag är kärlek.

Jag är du.

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-04-11 18:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vackert
2013-04-12

  ~UrTjur~
Som att ställa sig i en kärlekdusch :)
2013-04-12

    Ken Cassel
Tjusigt, Nina :)
2013-04-11

    ej medlem längre
med oändlig hand..vackert
2013-04-11

    ej medlem längre
Jag vill vara jag ;)..vackert !!!
2013-04-11

    ej medlem längre
Du skriver så kärleken känns.
2013-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP