Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I förenad symmetri

 

Ur ditt strålande djup

finner jag min poesi

i förenad symmetri.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-11 18:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint..
2013-04-11

    ej medlem längre
Vackra och mjuka är dina ord.
2013-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP