Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tekst


Kvinnens mykhet

Hennes barm som englevinger

- Myke


Hennes øyne hviler på den horisontale linje

Langt der ute

Tiden står stille

Slik virker det i allefall som at den gjør

Når hodet hviler i mot en kvinnes kropp

Roen er tilstede i sinnet og i hjertet

Jeg vugger sakte som om jeg var en båt

Havet er klart

Det glittrer av solen

Himmelen er lunefull

Men jeg er trygg

Her i en kvinnes favn

Mykt jeg hviler mitt hode i mot hennes barm

Tankene er mange - men de hviler nå

I nuet jeg lever

og det er akkurat

- nå




Fri vers av Nina.K
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-12 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K