Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min känsel

 

Ur den sensuella dimman

lyfter du mig

på lustens vingar

till extasens latitud

 

Jag är dig uti

blir min känsel

som ingen annan

någonsin känt.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-12 20:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert..
2013-04-12

    ej medlem längre
En sensuellt skimrande pärla är din dikt.
2013-04-12

    ej medlem längre
Sinnligheten i dina ord berör mig.
2013-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP