Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innehåll

Livet är pest
och pina
kaos
råder inom mig



bestämde jag
mig för att
inte tänka på dig mer

Nu

har alla mina föresatser rasat
som ett korthus

Vi bytte några ord
och jag inser
att det trots allt
är bara du
som
får mig att känna
så här

ändå

om jag måste
så kan jag
leva utan dig
klara mig
utan dig

men

saknaden är
stor

och
livet tomt




Fri vers (Prosapoesi) av Mona Nordkvist VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-13 11:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skrivet
2013-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP