Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett stråk av vemod

 

Ett stråk av vemod drog genom min kropp

när jag såg dig

 

Vi hade träffats förut

men var?

 

Redan då tog jag dig till mitt hjärta

 

När vi hamnade vid samma bord

väckte din röst och dina ögon minnet till liv

 

Du sa samma sak nu

- men med lite mer hopp

 

det gladde mig




Fri vers (Fri form) av Lärling
Läst 372 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-04-13 12:19



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
å så sirligt så starkt berättat om kärlek...sån egen dubbelhet texten har av kraftfulla känslor med små vardagliga penseldrag...
2013-04-18

  Kristina Wallbing
Så varsamt och vackert. Vemodigt men hoppfullt!
2013-04-17

  agneta pichler
vackert vemodigt..
2013-04-14

  Angel of love
Väldigt fin..
2013-04-13

  aol
vackert skaldat vännen,
2013-04-13

  Gerda Johansson
vilket härligt flyt, man bara glider igenom. mycket vackert!
2013-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Lärling
Lärling