Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eggande




jag skalar ägg med yxa

stryker dig likaså

vässar egg




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-13 13:36



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Rått ägg !
2013-04-18

  agneta pichler
Lindas W kommentar stämmer
Nog.. hoppas jag,,

Annars är den för rå..
2013-04-18

  agneta pichler
Lindas W kommentar stämmer
Nog.. hoppas jag,,

Annars är den för rå..
2013-04-18

  kerstin skriver VIP
jag kommer att tänka på att man när man i sin iver att ta skära bort det sjuka oxå tar bort det friska. jag vet inte vad som ledde mig dit. men men, det var väl din dikt :)
2013-04-13

  Kaptenlöjtnant
kanske därför yxan har egg..
2013-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP