Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På samma gång

När jag tänker på dig
vill jag skratta
vill jag gråta
på samma gång

När jag ser dig
vill jag smeka din kind
vill jag kyssa din mun
på samma gång

Jag vill känna
du tänker på mig
du bryr dig om mig
på samma gång

Någon gång
kanske
samma gång
blir




Fri vers (Prosapoesi) av Mona Nordkvist VIP
Läst 158 gånger
Publicerad 2013-04-13 22:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Längtnsfullt
2013-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP