Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Länge sen

Länge sen vi sågs
min älskade

Mina känslor
finns kvar
trots
tidens avstånd

som om
det var igår

men det är

länge sen vi sågs
min älskade

Min hud
minns dina händer
varma
mjuka

som om
det var igår

men det är

länge sen vi sågs
min älskade

Mina läppar
mot dina
jag andas
din luft

som om
det var igår

men det är

länge sen vi sågs
min älskade

Jag vill ha dig
hos mig
alltid
och jag önskar

att det inte var så

länge sen vi sågs
min älskade





Fri vers (Prosapoesi) av Mona Nordkvist VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-13 23:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Kärlek i denna
2013-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP