Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Bland åskande himmel kall*


Stränder av sylvass kristall,

Bland åskande himmel kall,

Sakta rinner jag ut,

Överröstas av vindarnas tjut.




Vindarna bära vingar kan,

Visa att räddningen är sann,

Men under rädslan är jag slav,

Vingarna så länge sen rev av.




Mitt egna väsen fienden är,

Falskenheten som han lär,

Bokstäverna blir nålar när,

De viskas i mitt öra här.










Bunden vers (Rim) av //Nikita
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-14 02:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

//Nikita