Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
små rosa löjliga moln är den mest miljövänliga drog som finns


om att leva fullt ut; eller sväva på små löjliga rosa moln

 

jag levde på en promille

av mej själv

nu har jag nog psykos

 

annars regnar det på takfönstret

och jag förstår att vi inte förstod

men när någon spelade "anna och mej"

öppnades himlen

 

och trasiga jeans är så jävla vackert

och öl är så gott

jag älskar mej nu

men kommer aldrig att klä i rosa




Fri vers av sol
Läst 551 gånger
Publicerad 2006-02-26 14:39



Bookmark and Share


  Ord
Måste bara få vara med i denna "tråd" där kommentarerna är lika underhållande som dina Ord Sol *ler* ...tenderar att bli så intill dina texter..*skrattar ömt* du är i sanning sol...

å Dan.. "Jag klär heller inte i rosa" =)=)=)

åter till dikten... - hrrhum..*harklar mig*

dessa rader gör hela alltihopas..

"jag levde på en promille

av mej själv

nu har jag nog psykos"

Jag meed !!!

Tack !

/ Crister
2006-03-03

  Dan Linder
Jag klär inte heller i rosa. Vilken nerv du har, jag blir alldeles knäskakis!
D.
2006-02-28

  Propella
"jag levde på en promille
av mej själv
nu har jag nog psykos"

Hur får du till det?! Nu blev jag avis som tusan. Vilken text. Bokmärke på momangen.
2006-02-27

  Anders P VIP
Lycka till med levandet. kan bara rekommendera läsning av min bluestext "Vågorna rullar och går"
2006-02-26

  sol
bara jag får ha rosa string!!!! fy... *bort*...
2006-02-26

  Last Word Spoken
Blev helt till mig av druttis kommentar,

nu vill jag ha han hon pratar om,

har laser skrivare, druttis faxa fägringer
är du snäll!!!...........


ja, leva fullt ut, jag känner ibland att jag
inte gör det, medans pappa ropar dra i handbromsen
för Guds skull...

...finns ingen sådan på mig, jag är härligt spontan...

Tycker du ska koppla bord din handbroms och

vara det du är: Härligt spontan!!!!

Rosa moln.....underbara.... själv passar jag
i rosa string bikini bara...

//kramis från moder Theresa i modern etappning
2006-02-26

    Erik Wriedt
JJooråå du schär va di livad
2006-02-26
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol