Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SMÅ SOLAR

 

 

Små solar 
i dikeskanten 
Lyser 
på ännu kall jord 
Lovar oss en sommar 
med outsagda ord 

Som vårens första blomma 
är den älskad 
och sättes i vas 
Men glömmes snart 
inför prakten 
och sommarens extas 

Men små solar 
i dikeskanten 
de värmer i hjärtevrår 
De hjälper 
att smälta drivan 
som tätt intill dem står 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-04-14 12:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den här tycker jag så mycket om att jag sparar :))
2013-04-16

  Ninananonia VIP
Fina solar..
2013-04-15

  Lars Hedlin
VAckra små solar!
2013-04-15

  Densen VIP
Har ett ord på mina läppar...V Å R;)

Vacker liten text;)...som ett signum...en födelse av ngt nytt och spännande;)
2013-04-15

  Undine
Härligt! Tänk vad dessa små liv kan skänka lycka!
2013-04-15

  ULJO
Äntligen är våren här och dina ord värmer
2013-04-14

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint...ja, snart är det dags...
2013-04-14

    ej medlem längre
Vackra värmande ord om våren.
2013-04-14

  Carina Bendix
Jättefint skrivet om vårens första underverk!
2013-04-14

  aol
underbart skaldat om våren vännen,
2013-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP