Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen







Tog mitt fiskespö och gav mig ut i natten

Jag hade ett mål

Det viktigaste i mitt liv

När jag kom fram till det högsta berget kastade jag

Jag lyckades vid första försöket



Du kämpade emot

Men jag lyckades fånga dig


Månen

Nu är du min


Jag bestämmer över flod och ebb

Över natt och dag

Aldrig mer behöver du rotera

Du kan vila och låta mig sköta stjärnhimlen




Fri vers av Tess74
Läst 267 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-14 22:03



Bookmark and Share


  Undine
Härligt!
2013-04-15

  Densen VIP
...litar på dej då Tess;)
2013-04-15

  Angel of love
Ja vilken lycka..
2013-04-15

    ej medlem längre
mycket bra!
2013-04-15

  Lars Hedlin
Ja inte dumt alls att ha den förmågan...;)
2013-04-15

  Carina Bendix
Vad fint..
2013-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74