Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INRE ARKITEKTUR

inför vintern var fontänen tömd
och jag såg bottnen när jag gick förbi
avlagringarna längs kanterna
tiden hade pågått
utan att någon sett
och jag kände igen mig
i åldern
det karga
myriaderna av grönt
och när jag gick därifrån
började jag sakta fylla på
med klaraste klart
undan för undan




Fri vers av Nahojland
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-14 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nahojland
Nahojland