Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att se





ljuset kom
när det slocknade

när sockeln skruvades ur
en blöt natt
en lång blöt varm svart natt
skruvades sockeln ur
tände ljuset
som varit på väg
sen det föddes

som varit på väg
lyst upp evighetens räls

den utan mål
en annans

vem behöver ljus
i en stund
som inte funnits

som dövat öron
som förblindat ögon
som förlamat ilska

ljuset kom
när det släcktes

men inte för att behövas
bara för att




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-15 12:40



Bookmark and Share


  agneta pichler
rätta morgon jag har fel

Ny tid - framtidens ljus
2013-04-18

  smultronbergen VIP
Oh du. Oh vad jag tycker om
dessa ord herr Hilen. Tycker om
/ tände ljuset som varit på väg
sen det föddes/
Bara för att/ oh bara för att
oh bara för att.
2013-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP