Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sparar små pärlor till dig



där är små pärlor jag sparat
till en annan dag
dagen bortom

horisonten
som jag visualiserar
rör sig oupphörligt

himlen skär
blå andra toner

en gyllene spegel
mot rymden
är solen

vår


där jag befinner mig
utanför skalet
betraktande dig

som alltid undrar jag
vad du gör

och varför


jag har förstått med åren
att jag betraktar
begrundar
funderar

grundar

allt som jag ser
går igenom en kanal

där fladdrar flimmerhåren
samplar allt


när det sen ska ut
på andra sidan

går det genom blodet
ryggmärgskanalen

genom mina fingrar
ut mot en rymd

jag inte ser




















Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-15 12:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett litet pärlband, denna dikt!
2013-04-17

    ej medlem längre
Varmt be-
rör-
ande.
2013-04-15

    ADI Nehlin
en fin text som berör
2013-04-15
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP