Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryning...

 

Bakom vägskylten ligger rovfågelns
bo. Dörren står öppen mot evighetens
matsalsbord. Kandelabern tändes av
brasstickans uppgång och genom 
grenverket mönstras duken. Ryttlandet 
skakar luftlagren. Sänkningen uppifrån 
grenslar målet likt byggkranens klo. 
En stund på jorden är till ända.

 

(c)tk.




Fri vers av thyra
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-15 16:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skaldat!
2013-04-16
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra