Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min version av oss

Hos dig Får jag känna mig liten
I en värld där jag förväntas vara stor
Vad det betyder kan jag inte nog förklara

Du träffade en pojke som trodde han kunde allt
Du gav honom tid att inse sina fel
Du lät honom växa

Vi har växt ihop och vi har växt Ihop
och även om du aldrig läser detta
Vet jag att du vet ändå
Det får mig att le, mitt i natten




Fri vers (Fri form) av Damir
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-16 01:53



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Så vackert att jag blir tårögd! Sparar den som bokmärke..Applåder!
2013-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Damir