Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min ängel

Jag såg en ängel idag och jag vet inte om hon var sann eller
inte, men vad spelar det för roll, för jag fick ändå
känna att jag sett en ängel idag

Och i den bemärkelsen blev hon en ängel, bara för mig




Fri vers av Damir
Läst 525 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-12 21:54



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Mysigt, underbart att den ängeln kom i din väg - om så bara för en kort sekund! Spara det minnet djupt i ditt hjärta, plocka fram det när du behöver och bara njut. Ljuvligt söt dikt:-)
2009-05-27

  Suzy med punkterna
Mycket vackert skaldat av dig.
2009-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Damir