Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min vän


Du

Vänd dig mot mig
Var den du är
Ge mig styrka genom den kraft du utstrålar
Var min för ikväll
Och resten av alla kvällar kan du finnas
med som ett leende som ingen annan ser
Som bara du kanske förstår
Även fast du är för blyg för att tro att
det är du som har gett mig det.

Ikväll av alla kvällar ser jag dig hos mig
En tanke mitt i natten
En lycka som håller ända till morgonen
Du ger mig så mycket
Vare sig du vet det eller ej




Fri vers av Damir
Läst 1222 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-12-04 01:56



Bookmark and Share


    dununge
väldigt fin, hoppfull
2010-12-04

  Eva Langrath VIP
Lycklig den som får så fina tankar.

Eva
2008-12-06

    Lindizz
Så fint du skriver, fint till din vän:)
2008-12-04

  Lyckohäxan Enediel
Mmmmm duuuu så fint!!

*ler blygt*
2008-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Damir