Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första kärleken




Jag var ung

16 år

Du var 2 år äldre

Långt hår

Såg ut som en avbild

Av Kurt Cobain

Jag tindrade med ögonen

Du log

Våra själar möttes

Vi hade några år ihop

Du skrev musik

Spelade i band

Jag gjorde mest ingenting

Mer än att titta på dig

Du kysste mig

Jag blev knäsvag

Gav mig till dig

Första gången med någon

Det var vackert

Sen blev det sakta fult

Som mycket annat

Ingen kan förklara varför

Men det var fint

Så länge det varade

Första riktiga kärleken

Vem glömmer den någonsin

Idag när jag ser dig

Fnittrar jag

Vad hände med hårdrockaren

Med coola kläder

Han är nu en farbror

Men jag glömmer aldrig våra unga år

Är glad att det var du och ingen annan




Fri vers av Tess74
Läst 365 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-16 12:23



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
underbar!
2013-06-01

    Dan Myrbeck
Du berättar mästerligt.
Lugnt och fragmentariskt.

Orden mjuklandar.
I läsarens hjärta.

Där stannar dom.
4 ever.
2013-04-17

  Densen VIP
Vänta du...Tant Tess:))

Lite kul och eftertänksamt skrivet, med en stor nypa romantik också;)


2013-04-17

  Carina Bendix
Så vackert att du ser det positiva även i det som blev negativt..så försöker jag också göra..
2013-04-16

  Elina Vacker
Vemod i blick, värme i hjärtat och ett nyktert konstaterande att entropin inte skonar någon. Men minnena rår den inte på.

Elina
2013-04-16

  Lars Hedlin
Ett minne för livet ....
2013-04-16

  Mike
Vackert, nostalgiskt och med en stänk av vemod. "it's better to burn out than to fade away"
2013-04-16

  erkki
Ett vackert minne! Behåll det, men dela gärna med dig av fler!
2013-04-16

    ej medlem längre
vackert skrivet!
2013-04-16

  Angel of love
Ja ler och minns min. Första underbara kärleken!!
2013-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74