Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart tog du vägen

 

Gråtunga moln över mitt huvud
hängande regndroppar på mitt hår
vinande vind som far runt mitt öra
vart tog du vägen du väna vår

Längtar till ängen där blommorna bor
Saknar allt det skira, alla knoppar
så fyllda av morgonens kalla dagg
där små fåglar sina näbbar doppar




Fri vers av Christin Lederman VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-16 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP