Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbara du


Du är så vacker
Min Vackra
med dina ögonbryn som välver sig
i perfekta bågar
över ögon från himmelen
Du är så fin
Min Fina
din inre skönhet strålar som solen
ditt varma hjärta
din godhet och välvilja
Du är en på miljonen...
nej, på miljarden...
nej, det kan inte finnas någon alls
som du
Jag släpper dig aldrig
hur skulle jag någonsin kunna?
Så länge du vill ha mig,
Hjärtat Mitt,
är jag din




Fri vers av Bellissima
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-22 08:59



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
vackert...
2013-04-22

  ResenärGenomLivet VIP
En underbar kärleksförklaring...mycket vackert...
2013-04-22

    Tara Johansson
Fint beskrivet!
2013-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima