Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FALLFRUKT

 

 

Fallfrukt

Fallen

Lättåtkomlig

Dålig klang

 

En gång

Slät och vacker

Svåråtkomlig

Åtråvärd

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-04-16 19:25



Bookmark and Share


  ULJO
Fyndigt skrivet
2013-04-19

  Lars Hedlin
En stark text...bra förmedlat !
2013-04-17

  M M Mannheim VIP
Men fallen frukt blir dyrbarare för den är ju härtappad?
2013-04-16

  Carina Bendix
Även fallfrukt kan vara åtråvärd och förbjuden frukt..om den ligger på privat mark..;)
2013-04-16

    ej medlem längre
bra!
2013-04-16

  ResenärGenomLivet VIP
Läckert skrivet...
2013-04-16

    ej medlem längre
snyggt..
2013-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP