Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnsånger (våren 2013)

Luftmotståndet är lågt

Kroppen, en droppe
Jag flyger
Skapar små luftvirvlar

Min turbulens
är strömlinjeformad
(Det var så du beskrev mig)

Om jag hade vågat
då skulle jag
landat på dig

Blandat mig med ditt
avgrundsdjupa vatten

Låtit döden rinna undan







Fri vers av Glömskan VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-16 21:56



Bookmark and Share


  Tarantaran
Väldigt fin rytm och bilder..
sista radens verb skulle väl
kunna vara i samma verbform
som de tidigare : ' låtit '
döden rinna undan..men bra
vilket som..låter det!
2013-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Glömskan
Glömskan VIP