Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom hit!

Du kan inte förstå att jag inte kan stå utan dig i mitt liv
Du kan inte förstå att jag inte kan se klart utan dig i mitt liv
Du kan inte förstå att jag inte kan leva utan dig i mitt liv

Du är min glimt i ögat, min lekfullhet
Du är mitt driv, min vilja
Du är min vardag, min tyngdkraft
Du måste finnas hos mig, annars fungerar inte jag

Så jag ber dig, se dig inte om
Se mig bara i ögonen, känn min kärlek
Lita på mig, jag älskar dig




Fri vers (Fri form) av Jeppe
Läst 183 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-16 22:29



Bookmark and Share


  Kajsa Karin VIP
Vackert!
2013-04-17

  Tess74
Fin. En kärleksförklaring stark nog
2013-04-17

  Ninananonia VIP
Vackert..
2013-04-16

  anits VIP
Underbart vacker kärleksförklaring
2013-04-16

  agneta pichler
Otrolig nakna bedjande rader..
men ack så vackra..
2013-04-16

  Angel of love
Äkta vacker kärlek.
2013-04-16

  Carina Bendix
Underbart vackert, jag blir tårögd..äkta kärlek!
2013-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Jeppe
Jeppe