Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räkning

Av livets hårda smällar
hur många
orkar jag ta

innan nästa
fäller mig för gott

Hittills har jag
kommit upp igen
på slaget sju
åtta eller nio

Vid nästa smäll
blir det kanske
ten and out




Fri vers (Prosapoesi) av Mona Nordkvist VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-16 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP